livetpklockaregrden.blogg.se

Hej. Mitt namn är Joanna och jag är 31 år gammal. Jag bor ute på landet på en gård som heter Klockaregården med min sambo Kristian, mina 2 barn Hampus 3 år och Hannes 4 månader. Vi har 2 katter Mule och Drule (katterna fanns och var döpta innan jag träffade min sambo 😜), 2 hundar (snart iaf) vid namn Sally och Zoey. Jag är för tillfället hemma mamma ledig, annars jobbar jag på Göstas konditori. Jag är en allmänt glad person som älskar det mesta med livet. Startar denna bloggen mest för att ha något att titta tillbaka på och dela med mig om min vardag med barn, och hundar framför allt!

sovit natten igenom! 😃

Kategori: Allmänt, bar, barn

God morgon! 
Nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på ett avsnitt av lejonvakten (säkert sett detta avsnittet typ 50 ggr) och dricker lite morgonkaffe! Hannes sover faktiskt fortfarande! Han känns inte så varm så jag hoppas det håller i sig idag och att inte febern går upp så högt igen. 

Men hampus är igång och leker redan och Sally har slutat att maniskt följa varje fotsteg jag tar (hon har fått sin frukost) 😂😂 detta är nog det mest heliga för henne! Det Finns inget som kan står iväg för henne och hennes matskål. Det är nog för överdrivet att säga att hon skulle döda för det, men hon skulle definitivt välta barn och trampa över och på bebisar för att komma fram lite snabbare! 😛🤣 

Hampus har även kommit på att locket till tvättkorgen är perfekt att använda till en sådana bilbana som blixten och Jackson storm tävlar på, så nu ser jag inte det locket på länge! 😂

Men ha en trevlig fredag allesammans så hörs vi ikväll! Äntligen helg, ska bli skönt att ha gubben hemma i 2 dagar! Lite vuxensällskap, nog det jag saknar mest med jobbet nu när man går hemma! 😃Kommentera inlägget här: